Све категорије
EN
industrija Вести

Почетна>Вести>industrija Вести

Пројекат индустријског кластера специјалног грађевинског челика пуштен је у рад

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 69

Дана 12. децембра, пуштен је у рад главни пројекат трансформације старе и нове кинетичке енергије у пројекту индустријског кластера провинције Схандонг-Схихенг Специал Стеел „специјални грађевински челик“, 55 дана раније него што се очекивало. Инвестиција пројекта премашује 15 милијарди јуана, што ће промовисати трансформацију индустрије челика у Шандонгу у зелену и паметну.
Пројекат покрива 8 главних производних линија. Након што буде званично пуштен у рад, имаће годишњи производни капацитет од 4.65 милиона тона и додатни приход од продаје од 20 милијарди јуана, што га чини једним од четири главна кластера индустрије челика у провинцији Шандонг. У ситуацији укупног смањења капацитета производње челика, Шандонг је прилагодио производни капацитет Схихенг Специал Стеел-а са 2.55 милиона тона на 4.65 милиона тона, што је еквивалентно стварању још једног „Схихенг специјалног челика”.
https://www.hongwangstainless.com/products-show/color-stainless-ssteel-coil/
Ванг Чангшен, заменик главног техничког инжењера компаније Таи'ан Схихенг Специал Стеел, рекао је: „(Првобитно) једна гредица може да се извуче само из једне од ових линија. Овога пута једна гредица може истовремено да извуче 5 челичних линија, а две производне линије су достигле (годишњи производ) 400 10,000 тона, што је двоструко више од ефикасности оригиналне линије, а број људи који се користе је и даље исти .”
 
ПВД боја премаз од нерђајућег челика Схеет001
Да би направила простор за нове пројекте, компанија је узастопно угасила више од 10 застарелих производних линија и смањила производни капацитет за више од 2 милиона тона. Индикатори заштите животне средине новог пројекта су знатно побољшани, а емисија прашине је смањена са 10 мг по кубном метру колико је прописала држава на мање од 5 мг. Како би се потпуно искористио отпад, локални план за пројекат копроизводње челика и хемикалија. Тренутно, парк окупља више од 20 великих и средњих предузећа у производњи хемикалија, фармацеутских производа и композитних материјала од специјалног челика.

Слике КСНУМКС